Sider

søndag 31. januar 2010

Pjoning


Tema i husflidslaget var pjoning. Jeg startet selvfølgelig med iver og glød, men resultatet endte i søpla. Det som egentlig skulle bli en luftlig og lett vott, ble hardt som f....... Jeg hadde nok bomma litt. :)

Men gir ikke opp så lett, for har nå prøvd meg igjen. Resultatet er til høyre. Har vekslet med rette og vrange pjonemasker i skaftet, på den måten fikk votten en morsom vri. Takk for morsom kurskveld Aud!

7 kommentarer:

 1. Så fine som dom vart Jane:D Nydelig blåfarge...
  (Og du tulle da du seie at dæ itte æ så mye å skrive om deg.... Legg huggu bløtt ei stønn så kjæm du nok på mye vil je tru)

  SvarSlett
 2. Ja sjå der da Jane .... flink er du:-D Rektig fine vart dom,nydlig farge også. Å kurskvællen æ det je som ska takke førr ...hadde itte vøri noe moro uten dekk ælle sommen da:-D

  SvarSlett
 3. Flotte votter! Pjoning høres spennende ut, ser ut som om det er i ferd med å bli populært rundt om.

  SvarSlett
 4. Jeg pjoner selv for tida, det er ikke lett å få fint. Det krever litt øvelse å få det passe løst, dessuten krever det ei veldig god heklenål. Men pjona votter er veldig gode når de er vellykka.
  Syns dine ser fine ut, du hadde et veldig fint spiralmønster på skaftet, det må jeg prøve.

  SvarSlett
 5. Sikkert veldig morsomt å lære noe nytt:) Blir spennende med genseren. Gleder meg til å se den ferdig:)

  SvarSlett
 6. Genseren er noe jeg tar litt innimellom, så bruker nok litt tid på den, men tror den blir bra. Driver for tiden med kontstrikk.

  SvarSlett
 7. Så bra at du ikke ga deg for vottene ble jo flotte!

  SvarSlett