Sider

søndag 15. november 2009

Skjerf

Mister ikke motet fra forrige prosjekt, men har allerede startet på et skjerf. Fant et mønster i familien nr. 22 som egentlig er til et babyteppe. Syns deler av det kan passe til et skjerf. Skal bli spennende å se om jeg får nok garn.....Liker forresten Sandnes mini Palett veldig godt. Det finnes i mange fine farger, strikker nå med pinne nr. 6.

Oppdatering 19.11.09:
Jeg fikk selvfølgelig for lite garn, i tillegg er fargen på dette garnet gått ut. Skjerfet endte dermed som teppe på en dukkevugge. Dukken ser allikevel fornøyd ut. Men jeg likte skjerf-mønsteret så kommer til å bruke dette ved en senere anledning.5 kommentarer:

 1. Dette mønsteret er fint,og kan brukes til så mangt:) Jeg så i Familien,et flott sett der...Ha en fin dag og ei flott ny uke:)

  SvarSlett
 2. Dette må jo være perfekt til skjerf? Kule farger! :)

  SvarSlett
 3. Ser ut til at mønsteret passer kjempefint til skjerf også!! Kjempefine farger!! Flott løper du har vevd også!! Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 4. ja mønsteret på skjerfet er jo kjempefint så du får prøve igjen. Ha en fin søndag:)

  SvarSlett
 5. Hei ja nå vart nok dokka glad kæn je tru... vart ett fint tæppe da:-)Ferdig mæ ælle uferdige ting æ du å,å du ha røkki ..om tossdan ska vi laga lys glær meg tæl dæ.kænn itte gå frå dæ uferdig så dæ æ en fin ting:-) Fin løpern din å:-) ha ei go natt

  SvarSlett