Sider

tirsdag 21. april 2009

Uendelig prosjekt....gardin

Tenkte å vise et prosjekt som jeg har holdt på med over tid. Prosjektet er panelgardiner til hytta og er nå ferdig til to vinduer, altså 4 lengder à Ca 110 cm. Driver nå med lengde 5 som skal på en terassedør, ble litt skuffet da jeg målte for mangler altså enda et mønsterfelt og jeg som trodde jeg var ferdig! Jeg er altså dritlei denne heklinga... Huff at jeg aldri lærer.... Jeg har en egen evne til å starte med store prosjekter. Her kan du i alle fall se et vindu. Bilde ble dårlig grunnet lys ute, men du kan se detaljene på det andre. Som du ser har jeg en UFO under også (bakstykket på løper), men nå bør jeg nok rake litt ute snart...

8 kommentarer:

 1. de gardinene er søkk lekre.skjønner du blir lei, men de er SÅ vakre....

  SvarSlett
 2. For noen nydelige gardiner:) Jeg har forsøkt å lage slike, men alltid gått lei og kun blitt ferdig med et... Håper du holder motet oppe for de er jo nydelige:) Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 3. Dei var jo knallfine:) Mykje arbeid det der ja. Lukke til med resten:)

  SvarSlett
 4. For et fantastisk stykke arbeid du har gjort her. Jeg bøyer meg i støvet!!! De var superlekre:-) God helg til deg og dine:-)

  SvarSlett
 5. Wow så nydelige/ lekre gardiner. Så flink du er! Skulle ønske jeg var så tålmodig. Men det er jeg altså ikke, så derfor har jeg ikke så flotte gardiner heller ;-)

  SvarSlett
 6. Gale, gale Jane... For en jobb! Jeg er kjempeimponert. Men jammen blir de fine også, så du må ikke gi opp!

  SvarSlett
 7. Dette er jo litt av et prosjekt da...men så blir de kjempefine:) Lykke til med resten:)

  SvarSlett
 8. For noen nydelige gardiner!! Skjønner at du er lei, men resultatet ble jo bare helt fantastisk da!

  SvarSlett