Sider

mandag 17. november 2014

2.prosjekt ferdig

Så er "ladder" og votter ferdig.

Fikk også for lite garn til snorer, så fikk kjøpt mer hos Morgrethe i dag. Syns det er fint å ha litt til en annen gang også, så det gjør ikke noe :-)) Garnet er Sandes mini Alpakka, dette er veldig mykt og godt, men har en misstanke om at dette  tover seg lett og dermed bør vaskes for hånd. Så dermed vet jeg ikke om jeg ville valgt dette en eventuelt annen gang, men det er jo utrolig varmt og godt da.

onsdag 12. november 2014

Så har flere ting i bestilling

Nå lurer jeg litt på om jeg har "tatt på meg" litt mye fremover, men er i alle fall ett av tre prosjekter ferdig.

Første oppdrag var å lage grytekluter til noen som trengte det. Sjekket litt med farger på kjøkken og satte i gang. Valgte garn som tåler vask på 60 grader. Fargene er i lilla, men det er kanskje litt vanskelig å se på bildet. Gryteklutene er heklet i "vaffelmønster" som gjør at de blir tykke og gode. For å gjøre det lille ekstra så ble det også en kjøkkenklut, men her har jeg valgt tynnere garn og pinne nr. 3.

Håper mottaker setter pris på tingene og at de kommer til nytte :-)
 
Generelt må jeg si at slike kjøkkenkluter liker jeg. Har noen jeg bruker daglig og disse er jeg blitt veldig glad i. De er utrolig sterke og har god sugeevne, raske og strikke er de også.