Sider

mandag 29. oktober 2012

Høstmarked i Veldre

For første gang har jeg deltatt på salgsmesse. Her er mine produkter:
Dette var en nyttig erfaring, ser at jeg hadde alt for mange produkter så ting "druknet" på bordet, men det lærer jeg av til en evt. neste gang.

Det var utrolig mye folk og mange forskjellige produkter å få tak i .

Kanskje jeg deltar en annen gang også.

onsdag 24. oktober 2012

Dilla på kontstrikk

Det er blitt en stund siden sist, men nå går det i kontstrikk. En teknikk som krever tålmodighet, i alle fall i starten og til man finner ut av å strikke både til høyre å venstre. Man strikker ferdig en og en rute - uten å snu arbeidet.  Det er ikke vanskelig, men krever litt øvelse. Her er mine pannebånd. Den i lilla er nesten ferdig og som du ser benyttes selvfølgelig maskemarkører.


torsdag 11. oktober 2012

Puter

Her har jeg sydd ferdig en pute til i skinnfellsøm. 
Den ene puten skal jeg ha selv og den andre blir med på høstmessa i husflidslaget 27.oktober 2012 og er til salgs. Begge har trykk på innsiden, men det syns jo ikke. På disse er det ikke brudekant, da det ikke er nødvendig på disse type puter. Du finner flere bilder på siden skinnfell


Blir man leie putene, kan de også benyttes til sitteunderlag. Pelssau er benyttet på begge to.

mandag 1. oktober 2012

Votter

Her er par selbuvotter med mønster hentet fra boken Norsk Småstrikk. Jeg valgte garnet Sterk som jeg syns er utrolig fint til votter og består av 40 % Alpakka, 40 % Merino ull og 20 % nylon. Garnet gjør at vottene blir utrolig myke og behagelige. I tillegg har jeg også strikket et par Torpa-votter, men disse har jeg egentlig strikket i vår.