Sider

torsdag 22. desember 2011

Ekstrapakkene er i boks

Rakk akkurat å bli ferdig med ekstrapakkene til jul. Syns forresten disse ble ganske fine, så kanskje det må blir enda et par om litt. Det er også et veldig godt mønster, sokkene er gode og tøylige på foten og med langt og godt skaft. Jeg benyttet garnet PERFECT fra Sandnes. Mønsteret er fra drops i Strikkedesigen Nr. 135.


Til slutt GOD JUL til dere alle!

tirsdag 13. desember 2011

Noe annet enn sokker

Plutselig var jeg helt utrolig lei sokker.

Fant et strikkeprosjekt påbegynt av min datter. Hun var lei hele prosjektet og jeg fikk dermed lov til å rekket opp garnet. Resultatet ble ei lue og en hals. Ser også ut til at det er garn til votter også.  Med Eskimo og pinne nr. 9 er jo dette bare en drøm. Burde egentlig hatt ferdig et sokkepar til, men kanskje får jeg inspirasjon nå :-)

søndag 11. desember 2011

Måtte bare

Med inspirasjon fra  Drops sin adventskalender, så måtte jeg bare strikke de søte sokkene med snømenn, til dattera mi . Selv om hun snart er 18, så tror jeg allikevel disse vil falle i smak. Alle sokkene skal forresten bli tilleggsgaver til jul til tre forskjellige personer.  Må forresten ta oppigjen den ene brune foten, da disse ble for brede. Men i og med det er bare en farge er det gangske fort gjordt. Velger å gjøre det med en gang. Blir ikke fornøyd med sokker som er for vide.