Sider

søndag 23. januar 2011

Slanking


Nå trengs slanking, for mange uferdige prosjekter ligger!
Er en person som liker å ha mange "baller" i lufta, blir så inspirert av alle andre hobbyglade og må bare ...
Har 6 prosjekter + garnslanking på gang:
3 bøteprosjekter
4200 gram av garnlageret
2 votteprosjekt
1 hekleprosjekt
Bøteprosjektet haster det med. Husbonden har etterlyst dette og truer med å sette bort jobben.... he he!

Rundfelling


Da ble genseren til meg selv ferdig. Det er første gangen jeg strikker med rundfelling som både var morsomt å strikke og veldig deilig å slippe montering til slutt.
Garnet er Karisma og pinner nr. 3,5 og 4 ble benyttet. Mønsteret kan du finne på Drops her.
Hva skal jeg finne på nå tro?

torsdag 20. januar 2011

Kjekt å ha...


Maskemarkører kan være kjekt å ha til strikketøyet, på denne måten slipper man løse tråder og sikringsnåler. Koselig er det også å komme til en ny omgang :))) Har nå lært å lage slike og måtte selvfølgelig prøve meg etter å kommet hjem fra kurset.

mandag 17. januar 2011

Min mor har strikket

Min mor har strikket gråtassgenseren.
Jeg har bare sydd på kontur og maskesting på øyne, ratt, pipe og grill, det er forresten ikke så helt enkelt å få det pent. Genseren er strikket i Falk fra Dalegarn, mønster nr. 215 og jeg syns bare den ble så veldig fin. Det er en nabogutt som skal få denne og han er selvfølgelig en ordentlig traktorgutt! Vil nok anta denne faller i smak.

tirsdag 11. januar 2011

Kosteskafthekling og englemasker

Kosteskafthekling og englemasker er noe jeg holder på med litt innimellom.

Jeg er en person som nesten alltid har flere håndarbeidsprosjekter samtidig. Alt blir ferdig etterhvert så bare følg med... Du bør prøve begge teknikker, de er både raske og morsomme :)

søndag 9. januar 2011

Sitteunderslag av pelssau

Dermed er sitteunderlaget ferdig. Dette er rester fra skinnfellsøm og tenkte det skulle se ut som et sjakkmønster. Vanskelig å se kanskje? Blir i alle fall godt å sitte på . Skinn skal forresten børstes opp en gang i blandt og renses best i sne. Også her har jeg sydd på brudekant. Nå tar jeg det med på hytta.





lørdag 8. januar 2011

Modell i dominoruter


På vårplan i husflidslaget står dominostrikk og jeg skal være veileder. Dermed har jeg strikket en modell, et lite teppe som passer til en dukkeseng. Dominostrikk er egentlig en ganske morsom teknikk. Ble ikke fornøyd med duskene! Mønsteret er hentet fra Familien nr. 25/2010
Lite blogging på min egen side, i det siste. Men i jula har jeg jobbet med internettside for husflidslaget og denne kan du kikke på om du ønsker.