Sider

tirsdag 28. desember 2010

Flott julegave!

Fikk supert treningstøy til jul! Syns den var helt knall og måtte bare strikke fingervotter og ørevarmer til. Bruker selvfølgelig restegarn og repeterte kontstrikk på ørevarmeren. Eneste som mangler er kondisen :)

søndag 12. desember 2010

Sommerfrisk løper


Shoppingtur lørdag ende på Quilteliv i Moelv. Der fant jeg et flott mønster og jeg handlet selvfølgelig stoff også. Med bare -6 kuldegrader fikk jeg vårfornemmelse og startet like godt på "sommerfrisk løper" som K-guilt har laget. Hovedblokken er i "crazy" log cabin, men jeg valgte litt andre farger enn i mønsteret. Her er resultatet. Ikke mye julefarger her nei :)

torsdag 9. desember 2010

Skjerf og lue


Dermed ble det lue til meg selv i vinrødt. Har også laget skjerf og lue til min mor som hun skal få til jul.
Pyntet luen hennes med perler. Alt er strikket med to tråder av Drops Alpakka. Det er i alle fall veldig mykt og behagelig. Mønster på luene er hentet fra drops.

lørdag 4. desember 2010

Løper i ripsrenning

Her er juleløperen som jeg og flere i husflidslaget har laget denne høsten. Syntes i utgangspunktet ikke den ble noe fin, men ble allikevel fornøyd etter at den kom på bordet. Renningen består av mange tråder og det var utrolig mye jobb å få satt opp på vevstolen.


onsdag 1. desember 2010

Myk lue til meg

Kjapp lue i Drops Alpakka med to tråder og pinne nr. 5 - strikket på en kveld. Fiffet opp med en heklekant og et par små blomster.

Lua ble utrolig myk og behagelig. Hadde tenkt å ha denne selv, men dattera mi syns den var fin og dermed blir den nok hennes. Jeg strikker selvfølgelig en ny til meg selv :)