Sider

mandag 29. mars 2010

Gimping


Dermed er gimpegaffelen tatt i bruk. Fikk flott innføring i teknikken av Aud og her er resultatet. Ante ikke helt hva det skulle bli, men det ligner veldig på et skjerf :) Avsluttet med frynser og perleknuter. Syns faktisk teknikken var ganske morsom, så kanskje jeg prøver meg igjen. Har i alle fall kjøpt mønster på et sjal.

lørdag 20. mars 2010

Flaskeholder




Dermed er mitt kontstrikkprosjekt ferdig. Denne gangen ble det flaskeholder og nå ble jeg faktisk fornøyd. Syns særlig stjerna i bunn ble ganske bra.

Kontstrikk er en morsom teknikk som flere bør prøve.

onsdag 17. mars 2010

Gryteunderlag


Har nå strikket og tovet gryteunderlag med mønster fra Drops som du finner her. 3 bunter Eskimo gikk med. Syns underlaget ble morsomt og er absolutt tilhenger av prosjekter som blir fort ferdig. Ja til mange prosjekter samtidig også. Ha en fin helg om litt....:)

mandag 15. mars 2010



Dermed er genser endelig ferdig. Har brukt så langt tid, da jeg har mange andre strikkeprosjekter i tillegg.... Kanskje jeg snart bør holde meg til ett og ett prosjekt?
Mønsteret er hentet fra Drops og du finner det her. Garnet er Drops Alpaca som anbefales i mønsteret med fargene 6834 og 3969.

søndag 7. mars 2010

Grytekluter

Har nå prøvd meg på grytekluter i vaffelmønster. Fikk i oppdrag å teste garnet Marks & Kattens Linen som er et 100 % lingarn. Har sjekket litt på noen blogger og funnet oppskrift på vaffelmønster der, selvom jeg kanskje ikke syns det ligner så veldig på et vaffelmønster. Garnet er i alle fall veldig sterket og kan dermed
egne seg godt til grytekluter.